Aantal personen: 8
350 gr dunne groene asperges
± 6 dl kippebouillon (van tablet)
2-3 eetlepels olijfolie
2 theelepels citroensap
zout, peper
1 eetlepel fijngesneden peterselie
1/2 theelepel tijmblaadjes
200 gr grote gepelde gekookte garnalen
3 gedroogde tomaten, in lange dunne reepjes gesneden
Kook de asperges in de bouillon in 6 minuten beetgaar.
Laat ze uitlekken en tot kamertemperatuur afkoelen.
Vermeng voor de dressing de olie, het citroensap, zout, peper, de
peterselie en de tijm.
Vermeng de asperges, garnalen en tomaten en schenk de dressing erover.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |